CZWARTEK - 11 sierpnia
ŚNIADANIE
Naleśniki ze szpinakiem, parmezanem i sosem pomarańczowym
LUNCH
Bulion krewetkowy z mlekiem kokosowym, makaronem ryżowym i kolendrą
Smażona wołowina z kurkami, warzywami i ryżem
lub:
Sałata z owocami morza, słodkim chilli, imbirem i limonką
lub:
Pizza PROSCIUTTO FUNGHI - sos pomidorowy, mozzarella, szynka gotowana, pieczarki, oliwa
lub:
zestaw sushi
Hoso Maki - awokado (x4)
Hoso Maki - tykwa (x4)
Futo Maki Pieczone - Pieczony łosoś, tykwa, ogórek, majonez, sos słodki kabayaki (x6)
Futo Maki - Wege, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, oshinko, awocado (x6)
KOLACJA
Panierowane pikantne skrzydełka z dipem z pieczonych pomidorów i pieczonymi ziemniakami