Menu

Przystawki

  • Pierożki z wędzonymi warzywami i sosem tuńczykowym
    28,-
    Dumplings with smoked vegetables and tuna sauce
  • GRILLOWANE ZIELONE WARZYWA Z JAJKIEM, MARYNOWANYM BURAKIEM I PUREE PIETRUSZKOWYM
    29,-
    GRILLED GREEN VEGETABLES WITH EGG, MARINATED BEETROOT AND PARSLEY PUREE
  • KALMARY W TEMPURZE Z SOSEM KOLENDROWYM
    29,-
    TEMPURA SQUIDS WITH CORIANDER SAUCE
  • SAŁATA CEZAR Z PIERSIĄ KURCZAKA ZAGRODOWEGO LUB KREWETKAMI
    29,-
    CAESAR SALAD WITH CHICKEN BREAST OR SHRIMPS
  • TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
    36,-
    BEEF TATARE
  • KREWETKI W SOSIE MAŚLANYM Z CZUSZKĄ I NATKĄ PIETRUSZKI PODAWANE Z FOCACCIĄ
    38,-
    SHRIMPS IN A BUTTER SAUCE WITH CHILLI AND PARSLEY SERVED WITH FOCACCIA
  • Małże św. Jakuba z emulsją z kukurydzy, biszkopt i panna cotta cytrynowa
    52,-
    Saint Mussels Jacob with corn emulsion, sponge cake and panna lemon cotta
  • GRILLOWANA OŚMIORNICA W SOSIE PIETRUSZKOWYM Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
    57,-
    GRILLED OCTOPUS IN PARSLEY SAUCE SERVED WITH A BAKED POTATO

Zupy

  • KREM Z DYNI Z ORZECHAMI LASKOWYMI
    18,-
    PUMPKIN CREAM WITH WALNUTS
  • ZUPA RYBNA Z OWOCAMI MORZA I KONIAKIEM
    23,-
    FISH SOUP WITH SEAFOOD AND COGNAC

Makarony

  • TAGLIATELLE CARBONARA Z GUANCIALE I PECORINO
    34,-
    TAGLIATELLE CARBONARA WITH GUANCIALE AND PECORINO
  • GNOCCHI Z KURKAMI I PARMEZANEM
    37,-
    GNOCCHI WITH CHANTERELLES AND PARMESAN
  • RAVIOLI Z DUSZONĄ WOŁOWINĄ, TARTYM CHRZANEM I PARMEZANEM
    42,-
    RaviolI With stewed beef, horseradish and parmesan
  • TAGLIOLINI Z SEPIĄ I OWOCAMI MORZA
    47,-
    TAGLIOLINI WITH SEPIA AND SEAFOOD

Dania główne

  • GRILLOWANE ŻEBERKA WIEPRZOWE Z SOSEM ŚLIWKOWYM, SIEKANĄ KOLENDRĄ I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI
    39,-
    GRILLED PORK RIBS WITH PLUM SAUCE, CORIANDER AND YOUNG POTATOES
  • Duszony królik z ciastkiem z pasternaku i sosem ziołowym
    47,-
    Stewed rabbit with parsnip cake and herb sauce
  • Policzki wołowe, raviolo z pieczonym ziemniakiem z żółtkiem, zapiekany kalafior z parmezanem i creme fraiche, oliwa truflowa.
    52,-
    Beef cheeks, raviolo with baked potato and egg yolk, roasted cauliflower with parmesan cheese and creme fraiche, truffle oil.
  • KACZKA Z SOSEM PORZECZKOWYM I PUREE ZIEMNIACZANYM
    55,-
    Duck with RED CURRANT sauce and potato puree
  • RISOTTO PIETRUSZKOWE Z GRILLOWANYMI PRZEGRZEBKAMI I PARMEZANEM
    58,-
    PARSLEY RISOTTO WITH GRILLED SCALLOPS AND PARMESAN
  • OKOŃ MORSKI Z SOSEM BUERRE BLANC I PUREE SELEROWYM
    59,-
    SEA BASS WITH BUERRE BLANC SAUCE AND CELERY PUREE
  • Stek z polędwicy wołowej Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
    79,-
    Beef tenderloin steak with BAKED POTATOES

Dostawa na telefon
22 290 50 50

Pizza

  • MARGHERITA
    19,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, OLIWA, ŚWIEŻA BAZYLIA, PARMEZAN, OREGANO
  • PROSCIUTTO FUNGHI
    26,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA GOTOWANA, PIECZARKI, OLIWA
  • TARTUFFO FUNGHI
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, BOCZNIAKI, PIECZARKI, RUKOLA, OLIWA TRUFLOWA
  • DIAVOLA
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, CZERWONA CEBULA, CZOSNEK, CHILLI, SALAMI PICANTE
  • QUATTRO STAGIONI
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, PAPRYKA, PIECZARKI, SZYNKA, ANANAS
  • QUATTRO FORMAGGI
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, GORGONZOLA, PECORINO ROMANO, PARMEZAN, OREGANO
  • PROSCIUTTO PARMA
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA PARMEŃSKA, RUKOLA, POMIDORKI CHERRY, PARMEZAN
  • PERA
    36,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, MARYNOWANA GRUSZKA, GORGONZOLA, ORZECHY, SZYNKA PARMEŃSKA, ŚWIEŻY SZPINAK
  • SPINACI
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZPINAK, SUSZONE POMIDORY, JAJKO, OLIWKI CZARNE, CZOSNEK
  • VESUVIO
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, PANCETTA, JALAPENO, SUSZONE POMIDORY
  • ANCHOIS
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, ANCHOIS, CEBULA, OLIWKI ZIELONE, OREGANO
  • SALAMI PICANTE
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SALAMI PICCANTE, GORGONZOLA, KAPARY
  • GAMBERI
    36,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, KREWETKI, KAPARY, CZOSNEK, ŚWIEŻA BAZYLIA, OREGANO, CYTRYNA
  • FORMAGGIO DI CAPRA
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SER KOZI, JALAPENO, MIÓD, RUKOLA
  • CON VERDURAS
    33,-
    PIZZA WEGAŃSKA: SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA WEGAŃSKA, SZPINAK, CEBULA, KAPARY, SUSZONE POMIDORY, OLIWKI, CZOSNEK, PIECZARKI, POMIDORKI CHERRY, ŚWIEŻA BAZYLIA
  • GALLINACCI
    34,-
    sos pomidorowy, mozzarella, kurki, kurczak, czerwona cebula
  • FOCACCIA Z ROZMARYNEM
    11,-
    ŚWIEŻY ROZMARYN, OLIWA, SÓL MORSKA, OREGANO
  • FOCACCIA Z POMIDORAMI
    15,-
    POMIDORY, OLIWA, BAZYLIA, SÓL MORSKA, OREGANO

Menu sezonowe

  • Sałatka z pieczonym łososiem, chrupiąca pancettą, burakami, jabłkiem, chrzanem i winegretem jabłkowym
    29,-
  • Troć z sosem jabłkowo-fenkułowym oraz blanszowanym jarmużem ze świeżym jabłkiem
    49,-
  • Jabłko w cieście z lodami karmelowymi malinami i czekoladą
    16,-

Desery

  • BEZA Z KREMEM WANILIOWYM, MARYNOWANYM RABARBAREM I LODAMI MALINOWYMI
    16,-
    MERINGUE WITH VANILLA CREAM AND RASPBERRY ICE CREAM
  • TIRAMISU Z KARMELIZOWANĄ CZEKOLADĄ I MADERĄ
    18,-
    TIRAMISU WITH CARAMELIZED CHOCOLATE AND MADERA
  • SORBET Z ROKITNIKA Z BEZĄ PIERNIKOWĄ I MARYNOWANĄ MARCHEWKĄ
    19,-
    SEA BUCKTHORN SHERBET WITH GINGERBREAD MERINGUE AND MARINATED CARROT
  • FONDANT ORZECHOWY z LODami CZEKOLADOWymi
    27,-
    NUT FONDANT WITH CHOCOLATE ICE CREAM