Menu

Przystawki

  • PIEROŻKI Z DYNIĄ, KOZIM SEREM ORAZ SOSEM ROZMARYNOWYM
    32,-
    DUMPLINGS WITH PUMPKIN, GOAT CHEESE AND ROSEMARY SAUCE
  • MARYNOWANA TROĆ Z PIECZONYMI BURAKAMI, AVOCADO, POMARAŃCZEM I VINEGRETEM CYTRUSOWYM
    33,-
    MARINATED SALT WITH BAKED BEET, AVOCADO, ORANGE AND CITRUS VINEGRET
  • KALMARY W TEMPURZE Z SOSEM KOLENDROWYM
    29,-
    TEMPURA SQUIDS WITH CORIANDER SAUCE
  • SAŁATA CEZAR Z PIERSIĄ KURCZAKA ZAGRODOWEGO LUB KREWETKAMI
    29,-
    CAESAR SALAD WITH CHICKEN BREAST OR SHRIMPS
  • TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
    36,-
    BEEF TATARE
  • KREWETKI W SOSIE MAŚLANYM Z CZUSZKĄ I NATKĄ PIETRUSZKI PODAWANE Z FOCACCIĄ
    38,-
    SHRIMPS IN A BUTTER SAUCE WITH CHILLI AND PARSLEY SERVED WITH FOCACCIA
  • GRILLOWANA OŚMIORNICA W SOSIE PIETRUSZKOWYM Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
    57,-
    GRILLED OCTOPUS IN PARSLEY SAUCE SERVED WITH A BAKED POTATO

Zupy

  • KREM Z DYNI Z ORZECHAMI LASKOWYMI
    18,-
    PUMPKIN CREAM WITH WALNUTS
  • ZUPA RYBNA Z OWOCAMI MORZA I KONIAKIEM
    23,-
    FISH SOUP WITH SEAFOOD AND COGNAC
  • BULION Z BAŻANTA Z PIEROŻKAMI
    23,-
    PHEASANT BROTH WITH DUMPLINGS

Makarony

  • TAGLIATELLE CARBONARA Z GUANCIALE I PECORINO
    34,-
    TAGLIATELLE CARBONARA WITH GUANCIALE AND PECORINO
  • GNOCCHI Z GRZYBAMI LEŚNYMI I PARMEZANEM
    37,-
    GNOCCHI WITH FOREST MUSHROOMS AND PARMESAN
  • RAVIOLI Z DUSZONĄ WOŁOWINĄ, TARTYM CHRZANEM I PARMEZANEM
    42,-
    RaviolI With stewed beef, horseradish and parmesan
  • TAGLIOLINI Z SEPIĄ I OWOCAMI MORZA
    47,-
    TAGLIOLINI WITH SEPIA AND SEAFOOD

Dania główne

  • GRILLOWANE ŻEBERKA WIEPRZOWE Z SOSEM ŚLIWKOWYM, SIEKANĄ KOLENDRĄ I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI
    39,-
    GRILLED PORK RIBS WITH PLUM SAUCE, CORIANDER AND YOUNG POTATOES
  • PIERŚ KURCZAKA Z SOCZEWICĄ I MARYNOWANYM KALAFIOREM
    42,-
    CHICKEN BREAST WITH LENTILS AND MARINATED CAULIFLOWER
  • Policzki wołowe, raviolo z pieczonym ziemniakiem z żółtkiem, zapiekany kalafior z parmezanem i creme fraiche, oliwa truflowa.
    52,-
    Beef cheeks, raviolo with baked potato and egg yolk, roasted cauliflower with parmesan cheese and creme fraiche, truffle oil.
  • KACZKA Z SOSEM PORZECZKOWYM I PUREE ZIEMNIACZANYM
    55,-
    Duck with RED CURRANT sauce and potato puree
  • RISOTTO PIETRUSZKOWE Z GRILLOWANYMI PRZEGRZEBKAMI I PARMEZANEM
    58,-
    PARSLEY RISOTTO WITH GRILLED SCALLOPS AND PARMESAN
  • ŻEBRO WOŁOWE Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI, SOSEM PORTO I SAŁATĄ
    67,-
    BEEF RIB WITH BAKED POTATOES, PORTO SAUCE AND LETTUCE
  • TURBOT Z SOSEM HOMAROWYM, PUREE ZIEMNIACZANYM Z LIMONKĄ, MULAMI, BROKUŁEM
    78,-
    TURBOT WITH LOBSTER SAUCE, MASHED POTATOES WITH LIME, MUSSELS, BROCCOLI
  • Stek z polędwicy wołowej Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
    79,-
    Beef tenderloin steak with BAKED POTATOES

Dostawa na telefon
22 290 50 50

Pizza

  • MARGHERITA
    19,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, OLIWA, ŚWIEŻA BAZYLIA, PARMEZAN, OREGANO
  • PROSCIUTTO FUNGHI
    26,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA GOTOWANA, PIECZARKI, OLIWA
  • DIAVOLA
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, CZERWONA CEBULA, CZOSNEK, CHILLI, SALAMI PICANTE
  • ANCHOIS
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, ANCHOIS, CEBULA, OLIWKI ZIELONE, OREGANO
  • QUATTRO FORMAGGI
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, GORGONZOLA, PECORINO ROMANO, PARMEZAN, OREGANO
  • VESUVIO
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, PANCETTA, JALAPENO, SUSZONE POMIDORY
  • SALAMI PICANTE
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SALAMI PICCANTE, GORGONZOLA, KAPARY
  • FORMAGGIO DI CAPRA
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SER KOZI, JALAPENO, MIÓD, RUKOLA
  • QUATTRO STAGIONI
    33,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, PAPRYKA, PIECZARKI, SZYNKA, ANANAS
  • CON VERDURAS
    33,-
    PIZZA WEGAŃSKA: SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA WEGAŃSKA, SZPINAK, CEBULA, KAPARY, SUSZONE POMIDORY, OLIWKI, CZOSNEK, PIECZARKI, POMIDORKI CHERRY, ŚWIEŻA BAZYLIA
  • TARTUFFO FUNGHI
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, BOCZNIAKI, PIECZARKI, RUKOLA, OLIWA TRUFLOWA
  • SPINACI
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZPINAK, SUSZONE POMIDORY, JAJKO, OLIWKI CZARNE, CZOSNEK
  • PROSCIUTTO PARMA
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA PARMEŃSKA, RUKOLA, POMIDORKI CHERRY, PARMEZAN
  • ZUCCA
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA (LUB MOZZARELLA WEGAŃSKA), PIECZONA DYNIA HOKKAIDO, SZPINAK, SUSZONE POMIDORY, PRAŻONE PESTKI DYNI
  • PERA
    36,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, MARYNOWANA GRUSZKA, GORGONZOLA, ORZECHY, SZYNKA PARMEŃSKA, ŚWIEŻY SZPINAK
  • GAMBERI
    36,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, KREWETKI, KAPARY, CZOSNEK, ŚWIEŻA BAZYLIA, OREGANO, CYTRYNA
  • FOCACCIA Z ROZMARYNEM
    11,-
    ŚWIEŻY ROZMARYN, OLIWA, SÓL MORSKA, OREGANO
  • FOCACCIA Z POMIDORAMI
    15,-
    POMIDORY, OLIWA, BAZYLIA, SÓL MORSKA, OREGANO

Desery

  • BEZA Z MARYNOWANĄ GRUSZKĄ, KREMEM WANILIOWYM I LODAMI
    16,-
    MERINGUE WITH MARINATED PEAR, VANILLA CREAM AND ICE CREAM
  • TIRAMISU Z KARMELIZOWANĄ CZEKOLADĄ I MADERĄ
    18,-
    TIRAMISU WITH CARAMELIZED CHOCOLATE AND MADERA
  • LODY PIETRUSZKOWE Z MUSEM JABŁKOWYM I CZEKOLADĄ
    18,-
    PINE ICE CREAM WITH APPLE MUST AND CHOCOLATE
  • FONDANT ORZECHOWY z LODami CZEKOLADOWymi
    27,-
    NUT FONDANT WITH CHOCOLATE ICE CREAM