Menu

na miejscu, na wynos i w dostawie

Pieczywo

  • Chleb naszego wypieku (1 bochenek ok. 1kg)
    15,-
    Pieczywo pszenno - żytnie, na naturalnym zakwasie
  • Chleb naszego wypieku (pół bochenka ok. 0,5kg)
    7,50-
    Pieczywo pszenno - żytnie, na naturalnym zakwasie
  • Bajgiel
    2,-
  • Bułeczka
    2,-

Przystawki

  • Grissini z rozmarynem i solą morską
    12,-
    GRISSINI WITH ROSEMARY AND SEA SALT
  • SMAŻONE SZPARAGI Z SALSĄ VERDE, MUSEM TOFU I PARMEZANEM
    41,-
    FRIED ASPARAGUS WITH SALSA VERDE, TOFU MOUSSE AND PARMESAN
    NEW
  • BURRATA Z SOSEM PISTACJOWYM, SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU, GROSZKIEM CUKROWYM I TARTYM PARMEZANEM

    42,-
    BURRATA WITH PISTACHIO SAUCE, PARMA HAM, PEA PUREE, SUGAR PEAS AND PARMESAN
    NEW
  • Tatar wołowy z limonką, SZCZAWIKIEM, chrzanem i panko
    45,-
    Beef tartare with lime, SORREL and horseradish with panco 

  • KALMARY BABY Z SZALOTKĄ, CZOSNKIEM, POMIDORKAMI CHERRY I NATKĄ PIETRUSZKI
    45,-
    BABY squids WITH SHALLOT, GARLIC, CHERRY TOMATOES and fresh parsley
  • KREWETKI W SOSIE MAŚLANYM Z CZUSZKĄ I NATKĄ PIETRUSZKI PODAWANE Z bagietką
    46,-
    SHRIMPS IN A BUTTER SAUCE WITH CHILLI AND PARSLEY SERVED WITH a baguette
  • OSTRYGI FINE DE CLAIRE 5 SZT, – SERWUJEMY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI
    55,-
    FINE DE CLAIRE OYSTERS 5PCS. SERVED FROM FRIDAY TILL SUNDAY
  • ZAPIEKANE PRZEGRZEBKI Z MASŁEM CZOSNKIEM I PIETRUSZKĄ
    53,-
    BAKED SCALLOPS WITH BUTTER GARLIC AND PARSLEY
  • GRILLOWANA OŚMIORNICA W SOSIE PIETRUSZKOWYM Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
    59,-
    GRILLED OCTOPUS IN PARSLEY SAUCE SERVED WITH A BAKED POTATO
  • SMAŻONY BOROWIK STEPOWY Z SOSEM BEARNAISE I TRUFLĄ

    54,-
    FRIED BOLETUS WITH BERNAISE SAUCE AND FRESH CUT TRUFFLE
    NEW
  • TATAR Z HOMARA Z TUŃCZYKIEM Z MUSEM Z POMIDORKÓW CHERRY, KONIAKIEM, CYTRYNĄ I KOPERKIEM
    82,-
    LOBSTER AND TUNA TARTARE WITH CHERRY TOMATOES, COGNAC, LEMON AND FRESH DIIL
    NEW
  • DESKA WŁOSKICH SERÓW Z GRISSINI DLA 2 OS.
    75,-
    BOARD OF ITALIAN CHEESE WITH GRISSINI FOR 2 PEOPLE 

    NEW

Sałaty

  • SAŁATA Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM, TRUSKAWKAMI, GROSZKIEM I WERBENĄ CYTRYNOWĄ
    42,-
    SALAD WITH GRILLED SALMON, STRAWBERRIES, PEA SPROUTS AND LEMON VERBENA
  • SAŁATA CEZAR Z PIERSIĄ KURCZAKA ZAGRODOWEGO LUB KREWETKAMI
    37,- / 45,-
    CAESAR SALAD WITH CHICKEN BREAST OR SHRIMPS

Zupy

  • KREM Z ZIELONYCH SZPARAGÓW Z POMARAŃCZĄ I TOSTOWANYMI MIGDAŁAMI
    25,-
    ASPARAGUS CREAM SOUP WITH ORANGE AND TOASTED ALMOND
    NEW
  • BULION Z BAŻANTA Z PIEROŻKAMI
    25,-
    GUINEA FOWL BROTH WITH DUMPLINGS
  • ZUPA RYBNA Z OWOCAMI MORZA I KONIAKIEM
    28,-
    FISH SOUP WITH SEAFOOD AND COGNAC

Makarony

  • RAVIOLI z kozim serem Z ziołowym ciastem I RUCOLĄ
    36,-
    RAVIOLI with goat cheese, RUCOLA and herb cake
  • Gnocchi Z PIANKĄ PARMEZANOWĄ, TRUFLĄ I KARCZOCHAMI
    42,-
    GNOCCHI WITH PARMESAN FOAM, FRESH TRUFFLE AND ARTICHOKE

    NEW
  • TORTELLI Z KRABEM, SOSEM SZAMPAŃSKIM I ŚWIEŻA BAZYLIĄ
    55,-
    TORTELLI WITH CRAB, CHAMPAGNE SAUCE AND FRESH BASIL LEAFS
    NEW
  • RAVIOLI Z DUSZONĄ WOŁOWINĄ, TARTYM CHRZANEM I PARMEZANEM
    48,-
    RaviolI With stewed beef, horseradish and parmesan
  • PAPPARDELLE Z KREWETKAMI I POLĘDWICZKĄ WIEPRZOWĄ, ORZECHAMI, LIMONKĄ, CHILLI, IMBIREM I SZALOTKĄ
    49,-
    PAPPARDELLE WITH SHRIMP AND PORK LOIN, NUT, LIME, CHILLI, GINGER AND SHALLOTE
  • TAGLIATELLE Z GRILOWANYM TUŃCZYKIEM, KREWETKAMI, KALMARAMI I WARZYWAMI W SOSIE HOMAROWYM
    55,-
    TAGLIATELLE WITH GRILLED TUNA, SHRIMP, CALAMARI AND VEGETABLES IN LOBSTER SAUCE

Dania główne

  • BURGER WOŁOWY Z WĘDZONYM BOCZKIEM, CHEDDAREM, AVOKADO, CZERWONĄ CEBULĄ , POMIDOREM, SAŁATĄ, SOSEM RELISCH I PIECZONYM ZIEMNIAKAMI
    39,-
    BEEF BURGER WITH SMOKED BACON, CHEDDAR, AVOCADO, RED ONION, TOMATO, SALAD, RELISCH SAUCE AND BAKED POTATOES
  • KARMELIZOWANY KALAFIOR Z BOCZNIAKAMI I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
    39,-
    CARMELIZED CAULIFLOWER WITH OYSTER MUSHROOMS AND ROASTED ALMONDS
  • Sznycel wieprzowy z MŁODYMI ZIEMNIAKAMI, WĘDZONĄ ŚMIETANĄ I RZODKIEWKĄ
    46,-
    PORK SCHNITZEL WITH YOUNG POTATOES, SMOKED CREAM AND RADISH
    NEW
  • GRILLOWANE ŻEBERKA WIEPRZOWE Z SOSEM ŚLIWKOWYM, SIEKANĄ KOLENDRĄ I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI
    49,-
    GRILLED PORK RIBS WITH PLUM SAUCE, CORIANDER AND YOUNG POTATOES
  • PIOTROSZ Z BIAŁYMI SZPARAGAMI z sosem migdałowym, prażonymi orzechami ZIEMNYMI i musem rabarbarowym
    67,-
    Dory fish with white asparagus with almond sauce, toasted peanuts and rhubarb mousse
    NEW
  • RISOTTO SZPARAGOWE Z PRZEGRZEBKAMI I TRUFLĄ
    67,-
    Risotto with asparagus, scallops and truffle
    NEW
  • DORSZ SKREI Z PUREE Z KALAFIORA, PALONE MASŁO, CYTRYNA, MARYNOWANY KALAFIOR, OLIWA TRUFLOWA
    61,-
    COD SKREI WITH Cauliflower PUREE, BURNED BUTTER, LEMON, MARINATED CAULAFIER, TRUFFLE OIL
    NEW
  • ŻEBRO WOŁOWE z sosem porto, marynowaną rzodkiewką i grillowanymi ziemniakami
    67,-
    BEEF RIB with porto sauce, marinated radish and grilled potatoes with grated truffle
  • TURBOT z sosem szafranowym, warzywami i małżami
    71,-
    TURBOT with saffron sauce, fresh vegetables and mussels
  • SCHAB cielęcY z nowalijkami, marynowaną botwiną i sosem tymiankowym

    69,-
    veal loin with early vegetables , marinated beetroot leaves and thyme sauce

    NEW
  • Stek z polędwicy wołowej Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
    95,-
    Beef tenderloin steak with BAKED POTATOES

Dania dla dzieci

  • Rosół z domowym makaronem
    16,-
    Chicken soup with homemade noodles
  • Zupa pomidorowa z domowym makaronem
    16,-
    Tomato soup with homemade noodles
  • Makaron z sosem bolognese
    24,-
    Pasta with bolognese sauce
  • Panierowane fileciki z kurczaka z puree i marchewką baby
    28,-
    Breaded chicken fillets with mashed potatoes and baby carrots
  • Gnocchi z kurczakiem, sosem śmietanowymi i parmezanem
    32,-
    Gnocchi with chicken, cream sauce and Parmesan cheese
  • Dorsz w panierce z puree i mizerią
    32,-
    Cod in tempura with puree and cucumber salad

Lunch

poniedziałek - piątekod 12:oo do 16:oo
  • Zupa + Danie główne
    35,-
    Soup + Main course
  • Zupa lunch
    17,-
    Only Soup from lunch set
  • Danie główne lunch
    29,-
    Only Main course from lunch set

Zestaw na cały dzień

  • Śniadanie + Obiad (zupa + danie główne) + Kolacja
    65,-
    Breakfast + Lunch (soup + main course) + Dinner

Dostawa na telefon
22 290 50 50

Strefa dostaw:
Sadyba, Wilanów, Zawady, Powsin, Konstancin

Pizza

  • MARGHERITA
    26,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, OLIWA, ŚWIEŻA BAZYLIA, PARMEZAN, OREGANO
  • MARINARA
    26,-
    SOS POMIDOROWY, POMIDORY, CZOSNEK, BAZYLIA, OLIWA
  • PROSCIUTTO FUNGHI
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA GOTOWANA, PIECZARKI, OLIWA
  • HAWAII
    32,-
    SOS POMIDOROWY, MOZARELLA, SZYNKA GOTOWANA, ANANAS
  • HAWAII PICANTE
    37,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SALAMI PICANTE, ANANAS
  • CALZONE
    34,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA GOTOWANA, PIECZARKI, OLIWKI
  • DI BUFALLA
    36,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA DI BUFALLA, BAZYLIA
  • SCAMORZA AFFUMICATA
    37,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SCAMORZA AFFUMICATA, KORZEŃ PIECZONEJ PIETRUSZKI, PANCETTA, CZERWONA CEBULA
    NEW
  • TALEGGIO
    37,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, TALEGGIO, SZPINAK, KARCZOCHY, PIECZARKI, CZOSNEK, POMIDORY, BAZYLIA
    NEW
  • DIAVOLA
    37,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, CZERWONA CEBULA, CZOSNEK, CHILLI, SALAMI PICANTE
  • ANCHOIS
    37,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, ANCHOIS, CEBULA, OLIWKI ZIELONE, OREGANO
  • QUATTRO FORMAGGI
    37,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, GORGONZOLA, PECORINO ROMANO, PARMEZAN, OREGANO
  • CAPRESE
    38,-
    PESTO BAZYLIOWE, MOZZARELLA, ŚWIEŻY POMIDOR, MOZZARELLA DI BUFALA
  • VESUVIO
    38,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, PANCETTA, JALAPENO, SUSZONE POMIDORY
  • CARBONARA
    38,-
    SOS ŚMIETANOWY, MOZZARELLA, GUANCIALE, NATKA PIETRUSZKI
  • SALAMI PICANTE
    38,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SALAMI PICCANTE, GORGONZOLA, KAPARY
  • SALAMI
    38,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SALAMI, OLIWKI, PAPRYKA, ŚWIEŻA BAZYLIA
  • FORMAGGIO DI CAPRA
    38,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SER KOZI, JALAPENO, MIÓD, RUKOLA
  • QUATTRO STAGIONI
    40,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, PAPRYKA, PIECZARKI, SZYNKA, ANANAS
  • CON VERDURAS
    40,-
    PIZZA WEGAŃSKA: SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA WEGAŃSKA, SZPINAK, CEBULA, KAPARY, SUSZONE POMIDORY, OLIWKI, CZOSNEK, PIECZARKI, POMIDORKI CHERRY, ŚWIEŻA BAZYLIA
  • VEGAN CALZONE
    39,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA WEGAŃSKA, KARCZOCHY, PIECZARKI, PIECZONY ZIEMNIAK, TYMIANEK, KAPARY, SUSZONE POMIDORY, JALAPENO, CZERWONA CEBULA, CZOSNEK, OLIWA TRUFLOWA
    NEW
  • TARTUFFO FUNGHI
    39,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, BOCZNIAKI, PIECZARKI, RUKOLA, OLIWA TRUFLOWA
  • PROSCIUTTO PARMA
    40,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, SZYNKA PARMEŃSKA, RUKOLA, POMIDORKI CHERRY, PARMEZAN
  • Bolognese
    38,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, MIĘSO WOŁOWE, CEBULA, OLIWKI
  • PATATA
    40,-
    SOS ŚMIETANOWY, MOZZARELLA, PANCETTA, ZIEMNIAKI, ROZMARYN, CZOSNEK, OREGANO
  • PERA
    39,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, MARYNOWANA GRUSZKA, GORGONZOLA, ORZECHY, SZYNKA PARMEŃSKA, ŚWIEŻY SZPINAK
  • GAMBERI
    41,-
    SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA, KREWETKI, KAPARY, CZOSNEK, ŚWIEŻA BAZYLIA, OREGANO, CYTRYNA
  • FOCACCIA Z ROZMARYNEM
    15,-
    ŚWIEŻY ROZMARYN, OLIWA, SÓL MORSKA, OREGANO
  • FOCACCIA Z POMIDORAMI
    17,-
    POMIDORY, OLIWA, BAZYLIA, SÓL MORSKA, OREGANO
  • FOCACCIA Z KOZIM SEREM, OLIWKAMI I OREGANO
    17,-
  • Zamiana białego ciasta na czarne ciasto pizzy
    3,-
  • Dodatkowy sos
    4,-
    POMIDOROWY/ SOJONEZ/ barbecue
  • Dodatkowe Składniki:
    4,-
    MOZZARELLA/ OLIWKI CZARNE/ OLIWKI ZIELONE/ PARMEZAN/ PIECZARKI/ BURAK/ RUKOLA/ KAPARY/ SER VEGAŃSKI/ SUSZONE POMIDORY/ ANANAS/ SZPINAK/ ORZECHY/ SOS BBQ/ SOS POMIDOROWY
  • Dodatkowe składniki:
    7,-
    SZYNKA GOTOWANA/ PANCETTA/ SALAMI PICCANTE/ WĘDZONE TOFU/ GORGONZOLA/ PECORINO/ POMIDORKI CHERRY/ BOCZNIAKI/ MARYNOWANA GRUSZKA/ OŚMIORNICZKI/ KALMARY/ MAŁŻE/ anchois
  • Dodatkowe składniki:
    9,-
    SZYNKA PARMEŃSKA - 4 SZT/ KREWETKI - 3 SZT

Desery

  • Tort bezowy z kremem mascarpone i owocami sezonowymi (porcja)
    21,-
    Meringue cake with mascarpone cream and seasonal fruit (portion)
  • Sernik z lodami mango, meringa cytrynowa, pianka z kokosa
    24,-
    CHEESECAKE WITH MANGO ICE-CREAM, LEMON MERINGUE AND coconut foam
  • Lody szparagowe z kruszonką sosnową, marynowanymi szparagami i hibiskusem 

    24,-
    asparagus ice cream with pine crumble, marinated asparagus and hibiscus
    NEW
  • FONDANT ORZECHOWY z sosem orzechowym i lodami czekoladowymi
    29,-
    NUT FONDANT with peanut sauce and chocolate ice cream

Słoiki naszej produkcji

  • Bulion orientalny z kaczki
    27,- / 900ml
  • Krem z jesiennych warzyw
    27,- / 900ml
  • Żurek
    27,- / 900ml
  • Smalec
    13,- / 200ml lub 26,- / 500ml
  • Konfitura truskawkowa z szampanem
    9,- / 100ml lub 17,- / 200ml
  • Konfitura malinowa z rabarbarem
    9,- / 100ml lub 17,- / 200ml
  • Rilletes z kaczki
    17,- / 200ml
  • Parafit z kaczej wątróbki
    17,- / 200ml
  • Krem karmelowy z wanilią
    9,- / 100ml lub 17,- / 200ml
  • Krem czekoladowo – orzechowy
    9,- / 100ml lub 17,- / 200ml
  • Sos pomidorowy
    17,- / 500ml

Napoje w dostawie

  • Coca-Cola 0,25 l
    8,-
  • Coca-Cola 0,85 l
    12,-
  • Coca-Cola Zero 0,25 l
    8,-
  • Coca-Cola Zero 0,85 l
    12,-
  • Sprite 0,25 l
    8,-
  • Sprite 0,85 l
    12,-
  • Fuze Tea Lemon 0,25 l
    8,-
  • Fuze Tea Peach 0,25 l
    8,-
  • KINLEY TONIC WATER 0,85 l
    12,-
  • KINLEY TONIC WATER 0,25 l
    8,-
  • Cappy Sok pomarańczowy 0,25 l
    8,-
  • Cappy sok porzeczkowy 0,25 l
    8,-
  • Cappy Sok jabłkowy 0,25 l
    8,-
  • Kropla Beskidu (niegazowana) 0,75l
    12,-
  • Kropla Dèlice (gazowana) 0,75 l
    12,-
  • RedBull 0,25 l
    12,-
  • RedBull Sugarfree 0,25 l
    12,-
  • Okocim 0,0%
    12,-